Pažirusių stiklo šukių sužalotam M. Bartrai buvo operuotas riešas, o dėl šios atakos ketvirtfinalio mačas buvo atidėtas trečiadienio vakarui.

„Borussia“ klubas ir aistruoliai pasiūlė pagalbą nakvynės ieškojusiems „Manaco“ fanams. Buvo sukurta grotažymė #bedforawayfans (nakvynė svečių fanams) ir per valandą atsirado gražių ir futbolo gerbėjus vienijančių istorijų.

Štai automobilių stovėjimo aikštelėje vienas dortmundietis į svečius pakvietė keturis „Monaco“ aistruolius, vokiečiai ėmėsi globoti svetimame mieste klaidžiojusius, nei vokiškai, nei angliškai nemokančius atvykėlius iš Monako. Buvo surasti prancūziškai mokantys savanoriai, kurie padėjo rasti svečiams nakvynę ir vakarienę su alumi. Atsirado tokių, kurie nepatingėjo į Dortmundą atvažiuoti automobiliais iš miesto apylinkių (50-70 km) tam, kad suteiktų galimybę svečiams pernakvoti, o trečiadienį juos vėl nuvežtų į stadioną.

Tas, kas vyko praėjusią naktį Dortmunde, dar kartą įrodė, kad futbolas (kaip ir kitos sporto šakos) vienija žmonės. Tokia paprasta, bet nuoširdi akcija suvienijo „Borussia“ ir „Monaco“ fanus. O ta vienybė yra stipresnė už bet kokius sprogimus ir gąsdinimus. Už tai žmonės ir myli futbolą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)