Ketvirtadienio rytą buvo skelbta apie vieną sulaikytą rusų futbolo chuliganą, o kiti incidente dalyvavę asmenys buvo ieškomi.

Rusų diplomatų teigimu, CSKA fanai, kurie kaltinami chuliganizmu stadione, stos prieš teismą, kurio procesas vyks pagreitintu būdu. Gali būti, kad Rusijos futbolo aistruoliai nuosprendį išgirs jau ketvirtadienį, rugsėjo 18 d. Tai priklauso nuo to, kaip greitai bus ištirta apsaugos kamerų medžiaga.

Rusų futbolo chuliganams gresia deportavimas iš Italijos, draudimas lankyti visas futbolo rungtynes ne tik Italijoje, bet ir visose Europos Sąjungos šalyse ir piniginė bauda. Neatmetama ir įkalinimo galimybė.

CSKA klubas rungtynes italams pralaimėjo net 1:5.

Tuo metu leidinys AGI pranešė, kad už įvairius nusižengimus iš viso buvo sulaikyta 17 CSKA fanų. Du iš jų areštuoti dar prieš rungtynes, kaip pas juos buvo rasti peiliai ir pirotechnika. Vienas rusų futbolo chuliganas kaltinamas italų apsauginio užpuolimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)