„Futbolą vertiname kaip vieną populiariausių komandinių žaidimų pasaulyje ir Lietuvoje. Todėl sveikiname padarytus žingsnius, kurie veda į skaidrumą šioje populiarioje sporto šakoje ir į jos populiarinimą. Tikiuosi, kad parlamentinė grupė įstatymų leidybos ir kitomis iniciatyvomis skatins sąžiningumo ir skaidrumo principų įtvirtinimą Lietuvos futbole. Taip pat pasisakysime už valstybės ir savivaldybių reikšmingesnį indėlį į futbolo infrastruktūros plėtrą“, - teigia parlamentinės grupės iniciatorius Seimo narys Arvydas Anušauskas.

Šiuo metu grupę sudaro 6 Seimo nariai: Arvydas Anušauskas, Laurynas Kasčiūnas (abu Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcija), Virgilijus Alekna (Liberalų sąjūdžio frakcija), Juozas Olekas, Mindaugas Bastys (abu Lietuvos socialdemokratų partijos frakcija) ir Virginijus Sinkevičius (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)