63-ią susitikimo minutę rezultatas buvo lygus 1:1 ir stadione buvusiam valstybės vadovui tapo nuobodu. Tada jis įsakė nutraukti rungtynes ir mušti 11 metrų baudinių serijas. Futbolo „loterija“ palankesnė buvo „Tevragh-Zeina“ futbolininkams, kurie ir iškovojo pergalę.

„Mes visi daug kartų matėme nuobodžias futbolo rungtynes ir svajojome, kad jos kuo greičiau baigtųsi. Nedaugelis turi galių tai įvykdyti“, - taip prezidentas M. O. Abdelazizas paaiškino savo sprendimą.

Tuo metu Mauritanijos futbolo asociacija pabandė užglaistyti incidentą ir sumenkinti valstybės vadovo kišimąsi į rungtynių eigą. Šalies sporto biurokratai paskubėjo paskelbti, kad rungtynių nutraukimas anksčiau laiko buvo susijęs su organizaciniais klausimais, o sprendimą drauge priėmė abiejų klubų prezidentai ir vyriausieji treneriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)