Dėl tokio prizo praėjusį savaitgalį Kaune susigrūmė 22 komandos.

Neymaro ir „Red Bull“ sukurta mini futbolo variacija yra itin ekstremali. Komandose žaidėjų tėra po penkis, po kiekvieno įvarčio priešininkų komanda praranda žaidėją, o pati partija trunka tik dešimt minučių. Todėl, nors atrankos prasidėjo 10 val. ryto, nugalėtojai buvo aiškūs jau po keturių valandų.

Po keturių labai labai intensyvių valandų – buvo ir riksmų, ir 28 laipsniai karščio, ir kepinanti saulė, ir net dvi raudonos kortelės. Jų gauti dešimties minučių žaidime nėra paprasta, bet dalyviai buvo nusiteikę siekti pergalės bet kokia kaina.

Keturios laimėjusios komandos „Majami“, „Triokšt Pokšt“, „Ne Bet Kas“ ir FCAPARK birželio 4-ą keliaus į Vilnių, kur rungsis su Vilniaus atrankų nugalėtojais.

Tarp šių patekti dar ne vėlu, nes Vilniaus atrankos vyks gegužės 27-ą d., o į jas registruotis adresu neymarjrsfive.com/en/LT galima dar iki trečiadienio (gegužės 24-os d.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją