Pasaulio čempionate sužibėjęs ir „Auksinį batelį“ iškovojęs 23-ejų metų futbolininkas „Real“ klubui kainavo 75 milijonus eurų, o pats padėjo parašą ant šešerių metų sutarties.

Buvęs „Monaco“ klubo saugas Madride vilkės marškinėlius pažymėtus 10-uoju numeriu. Į kolumbiečio pristatymą „Santiago Bernabeu“ stadione atvyko daugiau nei 40 tūkstančių žiūrovų.

„Man labai malonu būti čia, tai išsipildžiusi svajonė“, pasakojo J. Rodriguezas. – Tikiuosi suteikti daug džiaugsmo ir taip pat laimėti daug titulų“.

Tuo metu karališkojo klubo prezidentas Florentino Perezas pasakojo: „Berniukas svajojo dėvėti marškinėlius, kuriuos vilkėjo Ronaldo ir Zinedine Zidane, o dabar jis yra „Real“ žaidėjas.“

Beje, per pristatymą J. Rodriguezo pristatymą nebuvo išvengta ir incidentų – į aikštę vienas po kito įsiveržė du jo fanai, kurie iškart buvo parblokšti ant žemės apsaugos darbuotojų. Vis dėlto kolumbietis įrodė esantis tikras kilniaširdis ir ne tik išvadavo juos iš apsauginių gniaužtų, bet ir įteikė po kamuolį bei apsikabino.

Florentino Perez ir Jamesas Rodriguezas su žmona Daniela Ospina

Jamesas Rodriguezas

Jamesas Rodriguezas
Šią vasarą UEFA Čempionų lygos nugalėtojų gretas papildė dar viena planetos pirmenybių žvaigždė. Tai – naudingiausias pagal FIFA partnerės kompanijos „Castrol Index“ reitingą čempionato žaidėjas vokietis Toni KroosasMiuncheno „Bayern“ komandos.
Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)