„C. Ronaldo yra pas medikus dėl kelio traumos. Jam yra suteikiama pagalba. Jis neateis į spaudos konferenciją“, - po susitikimo pasakė Tarptautinės futbolo federacijos (FIFA) spaudos tarnybos atstovas.

C. Ronaldo buvo pripažintas geriausiu rungtynių žaidėju ir, pagal reglamentą, privalėjo dalyvauti spaudos konferencijoje. Apie sankcijas portugalui kol kas nepranešama.

„Tai ne tas rezultatas, kokio mes tikėjomės. Meksikiečiai mums įvartį įmušė paskutinę minutę. Tai yra futbolas, o mes ir toliau tikime savo pergale šiame turnyre. Mes liekame ramūs. Ateityje mūsų laukia rungtynės, kuriose mes turėsime galimybių. dabar mes sutelksime dėmesį artimiausiam susitikimui“, – C. Ronaldo komentarą apie rungtynes publikavo Konfederacijų taurės turnyro oficiali „Twitter“ paskyra.

Portugalai mače išsiveržė į priekį 35-ą min., kai C. Ronaldo sukaustė bent trijų gynėjų dėmesį ir sugebėjo atlikti puikų perdavimą Ricardo Quaresmai, kuris atsidūrė vienas prieš vartininką, jį suklaidino ir nukreipė kamuolį į tuščius vartus 1:0.

Pirmo kėlinio pabaigoje 42-ą min. Javieras Hernandezas dviejų varžovų žaidėjų apsuptyje galingu smūgiu galva nepaliko jokių vilčių vartininkui Rui Patricio 1:1.

Antrame kėlinyje 86-ą min. savo pirmą įvartį atstovaujant Portugalijos rinktinei pelnė Cedricas Soaresas 2:1. Tačiau meksikiečiai jau per teisėjo pridėtą laiką po kampinio sugebėjo išsigelbėti, kai tiksliai galva smūgiavo Hectoras Moreno 2:2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)