Šiemet nemenką progresą padarė ne tik „Renault“, bet ir prancūzų jėgaines naudojanti „Red Bull“ ekipa, kuri konstruktorių įskaitoje dabar lenkia „Ferrari“. Bet žinant, kad kitais metais stipriai pasikeis automobiliai, ypač jų aerodinamika, „Red Bull“ nusprendė sutelkti visą savo dėmesį ties 2017 metų projektu.

„Į Singapūrą atsivešime kelias naujas detales. Dabar visa bazė yra sutelkusi savo dėmesį 2017 metų automobiliui. Šiemet dar sulauksime kelių atnaujinimų, tačiau tai nebus dideli patobulinimai“, – kalbėjo Ch. Horneris.

„Red Bull“ pilotai Italijoje vykusių lenktynių metu negalėjo rimčiau pasipriešinti pagrindiniams varžovams. Daug geresnių rezultatų komanda tikisi Singapūre, kur šį savaitgalį vyks F-1 varžybos.

„Tai visiškai kitokia trasa. Singapūre tikimės būti stipresni. Norėčiau, kad būtume arčiau „Ferrari“ ir galėtume rimčiau jiems pasipriešinti nei Italijoje. Moncos trasoje didelį vaidmenį vaidino variklio galia, tad žinojome kaip viskas baigsis. Dabar esame geresnėje pozicijoje nei buvome prieš 12 mėnesių. Žinome, kad dar bus lenktynių, kurios vyks mums palankiose trasose – Singapūre, Malaizijoje, Japonijoje ir Meksikoje. Visos šios trasos turėtų būti palankios mūsų automobiliui.“

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.