„Komandos atlieka daug ilgų važiavimų, todėl nemanau, kad geriausi ratų įveikimo laikai yra svarbūs“, – sakė M. Brundle'as, pernai komentavęs lenktynes BBC televizijoje, o šiemet tai darysiantis „Sky Sports“ eteryje. - Šią popietę praleidęs kelias valandas greta trasos, turiu pripažinti, kad „McLaren“ atrodo labai gerai“.

„Ferrari“ elgiasi šiek tiek nervingai, ypač išvažiuodami iš posūkio, kai iki dugno nuspaudžiamas akceleratorius. Vietoje ilgų atkarpų važiavimo, ką daro „Red Bull“ ir „McLaren“, jie vis dar bando perprasti automobilį. Laiko jie dar turi, prieš Melburną jie turės daug naujų dalių, o ir jų padėtis neatrodo tokia bloga kaip „McLaren“ pernai. Tačiau jie turi problemų, dėl to nėra jokių abejonių“, – pažymėjo buvęs „Formulės-1“ pilotas.

„Red Bull“ atrodo gerai, kaip ir „McLaren“, tačiau jų automobilis nėra taip prilipęs prie trasos kaip pernai. Buvo matyti, kaip Markas Webberis gana sunkiai dirba prie vairo“.„Todėl galiu suprasti, kodėl kai kurie mano draugai užkulisiuose, kuriais pasitikiu šioje srityje, sako, kad (lyderius – red. past.) skiria visai nedaug. „Red Bull“ neatrodo visa galva aukščiau už kitus, kaip tai buvo antroje praėjusių metų pusėje“, – pridūrė jis.