Ketvirtadienį lietuviai išvyksta į Rygą, kur šeštadienį laukia akistata su ukrainiečiais. M. Kalnietis sako, kad ekipa analizuoja kontrolinių rungtynių Atėnuose vaizdo įrašus.

„Akcentuojame kokybę, nes žiūrėjome video, kokias klaidas darėme Graikijoje. Ko nepadarėme bandome pataisyti, nes trūksta automatizmo derinių išpildyme, kokybės, teisingų sprendimų priėmimo. Tą reikia ištaisyti“, - sako M. Kalnietis.

Į Kauno „Žalgirį“ sugrįžęs įžaidėjas neslepia, kad po patirtos traumos dar nespėjo grįžti į optimalią formą.

„Forma galėtų būti ir geresnė, bet tikiuosi, kad čempionato metu ji gerės. Tačiau tikrai dėl to nepanikuoju (…). Turiu daug problemų ir stengiuosi koncentruotis į save“, - sako M. Kalnietis.

Gynėjas sako nekantraujantis startuoti čempionate, o favoritus kalba atsargiai.

„Dabar tas laikas, kai jau norisi įsitraukti į čempionato ritmą. Per daug draugiškų rungtynių rezultatų nesekiau, nes stengiausi koncentruotis į savo žaidimą (…). Čempionate visai kita nuotaika, kitas nusiteikimas ir rungtynių svarba daug didesnė, nei kontrolinių rungtynių“, - sako M. Kalnietis.

Kalbėdamas apie pirmo etapo kovas, krepšininkas išskyrė Latvijos rinktinę.

„Manau jog sunkiausia, bent jau ant popieriaus, bus su latviais. Jie namuose visada stengiasi, papildoma energija prieš lietuvius. Manau, sunkus mačas laukia“, - įsitikinęs kaunietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)