Ne išimtis ir TV3 televizijos komentatorius Robertas Petrauskas, kurio gyvi ir itin vaizdingi posakiai patraukė socialinių tinklų vartotojų dėmesį.

R. Petrauskas savo kalbos perliukų pažėrė ir kiekviename antrojo Europos čempionato etapo Lietuvos rinktinės mače.

Štai per dvikovą su prancūzais jis nepamiršo paminėti pasaulio istorijai svarbios rugsėjo 11 dienos bei Napoleono Bonaparto, gyrė gražią Alexio Ajincos pavardę, o Mindaugą Kuzminską po sėkmingos atakos pavadino blondinu.

Susitikimo su belgais metu R. Petrauskas taip paaiškino, kodėl teisėjai neverčia Jono Valančiūno keistis: „Prakirsta kakta, bet kadangi Valančiūnas aukštas, teisėjai to nemato“, o Roberto Javtoko labai netaiklų metimą palydėjo nuostaba: „Robertas Javtokas meta ir ... pataiko. Į lentą“.

O per lietuvių akistatą su Ukrainos komanda komentatorius priminė, kad jei ne taikli Lino Kleizos ranka, lietuviams šios pirmenybės jau seniai galėjo būti nebeįdomios: „Jei ne tie keli Kleizos tritaškiai prieš bosnius, mes ramiai sėdėtume namuose ir žiūrėtume „Narnijos kronikas“, bet dabar etery karaliauja krepšinis!“

Pateikiame 30 įdomiausių R. Petrausko komentavimo perliukų:
TV komentatoriaus Roberto Petrausko kalbos perliukai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)