"Manau, kad rungtynės vėl pavyko. Buvo geras susitikimas. Vienu metu galvojau ar čia draugiškos rungtynės, ar jau Europos čempionatas, - po mačo kalbėjo K.Kemzūra. - Nė viena komanda nenorėjo nusileisti, mums labiau pasisekė. Lietuviai pataikė neįtikėtinų metimų, tačiau mums labiau sekėsi".

"Lietuva nors ir be pagrindinių žaidėjų vistiek yra tarp penkių geriausių Europos čempionato komandų ir tokią rinktinę nugalėti net ir namuose yra labai didelė garbė. Mūsų ekipa nuo komandos Kaune skyrėsi tuom, kad šįkart buvom daug disciplinuotesni bei neleidom Lietuvai rezultatyviai užbaigti greitų kontroatakų. Treneris R.Butautas paruošė naujovių, kurios tikrai buvo siurprizas. Rungtynių gale atsilikinėjome ir džiaugiuosi, kad parodėme charakterį ir šventėme pergalę", - po rungtynių Lietuvos žurnalistams sakė Latvijos rinktinės treneris.

"Teisėjai irgi žmonės, jie taip pat daro klaidų, - kalbėjo K.Kemzūra. - Jeigu atvirai pasakius aš ir Kaune mačiau teisėjų klaidų, tik tikrai teisėjų nekaltinu, nes ten pralaimėjom mes patys. Tiek lietuviai, tiek mes turi būti pasiruošę blogam teisėjavimui. Nenorėčiau su Lietuvos rinktine susitikti Europos čempione, jeigu tektų tai norėčiau tik finale".

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją