Pirmosiose čempionato rungtynėse su Portugalija saugui įplyšo sausgyslė. Emre galimybės žaisti trečiadienio mače buvo vertinamos 50 proc., tačiau rungtynių išvakarėse rinktinės strategas Fatihas Terimas pranešė, kad auklėtinis atsigauti nespėjo.

„Emre trečiadienio mače tikrai nežais“, - spaudos konferencijoje sakė „Imperatoriumi“ vadinamas treneris.

Trenerio teigimu, kitas traumuotas žaidėjas Tumeras Metinas (kirkšnies trauma) trečiadienio mače galės žaisti apie pusvalandį.

Šių dviejų žaidėjų netektis padidino ir taip nemenkas turkų sudėties spragas. Turkijai lemiamame mače negalės padėti dar keturi diskvalifikuoti bei dar trys traumuoti žaidėjai. Dėl kortelių limito į aikštę neišbėgs vartininkas Volkanas Demirelis, Tuncay Sanli, Arda Turanas ir Emre Asikas. Traumas gydosi Nihatas Kahveci, Emre Gonguras ir Servetas Cetinas.

Tačiau turkų stratego F. Terimo ekipos žaidėjų būklė į neviltį nevaro. „Tikime savo jėgomis ir galimybės. Mes gerbiame Vokietiją, tačiau nebijome jos, lygiai kaip nebijojome ir kitų varžovų. Jeigu paklaustumėte iškritusių komandų trenerių, ar jie norėtų žaisti pusfinalyje netekę šitiek futbolininkų, ar rinktųsi stebėti mačą namie, manau, jie pasirinktų mano vietą“, - kalbėjo strategas.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją