Nesustabdomai puolime žaidę ispanai ketvirto kėlinio viduryje buvo įgiję net 25 taškų persvarą (76:51), tačiau tada atsipalaidavo, kiek atleido vadeles ir leido varžovams laimėti likusią atkarpą 14:5 bei sumažinti skirtumą.

Ispanija: Sergio Llullas 15, Felipe Reyesas 12, Pau Gasolis 11, Jose Calderonas ir Rudy Fernandezas po 10, Fernando San Emeterio 9 taškai.

Prancūzija: Nando DeColo 13, Florentas Pietrusas 11, Yannickas Bokolo 10... Tony's Parkeris 2 taškai.

Beje, dieną prieš tai ispanai Valjadolide tik po atkaklios kovos 78:74 įveikė Didžiosios Britanijos atstovus.

Iki Londono olimpiados Sergio Scariolo auklėtiniai sužais dar šešis draugiškus mačus (beje, visus - namuose): liepos 13 d. - su Tunisu, liepos 15 d. - su Prancūzija, liepos 17 ir 18 d. - su Australija, liepos 20 d. - su Argentina ir liepos 24 d. Barselonoje - su JAV.

Primename, kad olimpines žaidynes ispanai pradės B grupėje, kurioje kovos su Australijos, Brazilijos, Kinijos, Didžiosios Britanijos ir Rusijos vyrais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)