„L. Lekavičius labai stebina. Turėdamas galimybę dirbti su geriausiais šalies krepšininkais, jis tikrai nesutriko. Šis įžaidėjas kol kas demonstruoja ne pagal metus brandų žaidimą. Labai norisi tikėtis, kad jis nesustos taip žaisti ir bus visavertis rinktinės žaidėjas“, – „Žalgirio TV“ sakytas trenerio mintis cituoja BasketNews.lt.

Pagyrų L. Lekavičius tikrai nusipelnė. Sužaidus trejas draugiškas rungtynes būtent 180 cm ūgio įžaidėjas yra naudingiausias rinktinės krepšininkas. Jis vidutiniškai renka po 14,5 naudingumo balo.

Vienas iš rinktinės trenerių taip pat komentavo pagrindinio komandos įžaidėjo Manto Kalniečio žaidimą.

Mantas po metų pertraukos grįžo į žaidimą. Kol kas vyksta tik pasiruošimas ir iki čempionato dar tolokai, bet manau, jog M. Kalnietis kiekvienose rungtynėse gerina savo žaidimą“, – G. Krapiką cituoja BasketNews.lt (via Žalgiris TV).

G. Krapikas pasidalino mintimis ir apie naujus „Žalgirio“ legionierius australą Brocką Motomą ir kanadietį Olivier Hanlaną.

„Manau, kad mūsų nauji pirkiniai buvo tikrai pasverti. Apgalvojome, kaip juos panaudosime komandoje ir dabar belieka tikėtis, kad jie pateisins į juos dedamas viltis bei mums pavyks juos kuo greičiau įvesti į žaidimą“, – trenerio G. Krapiko sudėliotus akcentus Žalgiris TV pateikia BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)