A. Sabonis pokalbyje su DELFI žurnaliste teigiamai įvertino Lietuvos rinktinės pasirodymą Senojo žemyno pirmenybių pirmame - grupės varžybų - etape Panevėžyje.

- Kaip jūs vertinate pirmą čempionato dalį?

- Gerai. Manau, kad ir pralaimėjome ispanams, bet tai buvo matyt tokia juoda diena, nes matėsi, kad jie ispanai tokie užsidegę, o mes tokie truputį prigesę.

Neskaudino tos rungtynės? Jūsų nuomone, viskas ten vyko teisingai?

- Ne, na, visko ten buvo. Patys matėte. Bet esmė ta, kad dabar viskas prasideda (iš naujo). Vilniuje trejos rungtynės ir po to bus lemiamos, manau, Kaune. Kur tas kryžiukas, reikia jį praeiti.

Ar ką nors prognozuojate?

- Neprognozuoju. Norisi pasiekti Kauno etapą. Einame pagal eilę. Priėjome iki Vilniaus, prieisime ir iki Kauno, o tada galėsime žiūrėti, toliau su kuo ten teks žaisti tą (rugsėjo) 14-ą ar 15-ą dieną. Manau, tai ir bus pačios svarbiausios rungtynės.

- O kokie patys baisiausi varžovai?

- Na, baisiausi yra ispanai, ir matosi, kad jie yra stipresni už kitus. O visos kitos yra vieno lygio komandos, kurios gali ir laimėti, ir pralaimėti vienodai. Kautis galima, jeigu nori kažką pasiekti. Čia juk nesirinksi varžovų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją