Pavadinimas kilo nuo vietovės vardo, kur padažas buvo pirmąsyk patiektas viename viešbutyje. Tačiau išpopuliarėjo šis padažas patekęs į Čikagos viešbučio „Valdorf-Astorija“ meniu.

Reikės:

100 g majonezo
2 šaukštų pomidorų padažo
1 šaukštelio čili pastos
smulkiai supjaustytų marinuotų agurkų
alyvuogių

Atskirame inde sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą, sudėti čili pastą, daržoves, alyvuoges. Patiekti su daržovėmis, mėsa.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją