Per visą šį laikotarpį projekte „Stalo kultūra“ buvo išgvildentos ne tik stalo taisyklių bei įvairių atskirų įrankių atsiradimo istorijos, bet ir įvairios stalo etiketo subtilybės kaip įrankių serviravimas, lėkščių bei taurių skirtumai, dažniausiai daromos elgesio klaidos ir t.t.

Šį kartą DELFI kviečia ne tik pasitikrinti savo stalo etiketo žinias, bet ir laimėti Beatos virtuvės kolekcijos stalo atributus bei indus. Viskas, ką jums reikia padaryti, - teisingai atsakyti į visus teste pateiktus klausimus. Tai daryti galite spausdami ant, jūsų nuomone, teisingo paveikslėlio.

Sėkmės!

Žaidimo taisyklės:

1. Žaidimas vyksta 2016 gruodžio 15 d. iki 2016 gruodžio 19 d. imtinai

2. Žaidime gali dalyvauti visi norintys, tačiau laimėti prizą pretenduoja tik į visus klausimus teisingai atsakę dalyviai

3. Atsakius į visus klausimus teisingai būtina užpildyti testo pabaigoje iššokusią lentelę savo kontaktiniais duomenimis

4. Nepalikusieji savo kontaktinių duomenų žaidime nedalyvauja

5. Jei testo pirmą kartą nepavyko išspręsti teisingai, galima mėginti dar kartą

6. Iš visų atsakiusiųjų ir palikusiųjų savo kontaktinius duomenis laimėtojas bus išrinktas burtų keliu

7. Visi teisingai testą išsprendę ir užsiregistravę dalyviai pretenduoja laimėti pagrindinį konkurso prizą: Beatos virtuvės kolekcijos stalo takelius (2 vnt.), stalo padėkliukus (4 vnt.), staltiesę padengtą teflonu (1 vnt., 140x160 cm), lėkščių rinkinius (2 vnt. skersmuo - 28 cm; 2 vnt. skersmuo – 22 cm.; 2 vnt. skersmuo – 21 cm)

Prizas

7. Laimėtojas bus išrinktas 2016 m. gruodžio 20 d., su juo bus susisiekta asmeniškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)