Mokslininkai šį teiginį pagrindė savo tyrimu. Buvo atliktas bandymas su 150 pelių. 50 pelyčių maitino tik ką išvirtais produktais, kitas 50 - 20 min. šaldytais, o paskui pašildytais, o kitas 50 graužikių - 5 val. šaldytais ir paskui pašildytais produktais. Ir ką gi - pirmosios grupės pelės ir po 3 metų buvo sveikos ir gyvos, antrosios grupės išgyveno tris mėnesius, o paskutiniosios išgaišo per mėnesį.

Žmonės - tai ne pelės, pasakysite, Tačiau verta atminti, kad pakartotinai pašildytame maiste, ypač pagamintame prieš kelias valandas, praktiškai nebelieka nei vitaminų, nei naudingų medžiagų. Toks maistas neaprūpina organizmo energija ir neatkuria organizmo ląstelių, o dėl to nyksta ir miršta visas kūnas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)