Vasara, džiazu ir tikra emocija pasižymintį džiazo kvapą Klaipėdos pilies džiazo festivaliui sukūrė natūralios lietuviškos kosmetikos VIVI specialistai. Festivaliui VIVI taip pat pagamins ir specialų dušo gelį.

„Labai džiaugiamės galėdami prisidėti prie renginio, kur vertinama kokybė, o kartu ir kūrybinė improvizacija. VIVI specialiai šiam festivaliui paruoš du produktus – džiazo kvapą bei dušo gelį, kad svečiai ir po festivalio su geriausiomis emocijomis galėtų prisiminti savo potyrius, o taip pat ir džiaugtis produktų funkcijomis, poveikiu“, – sakė VIVI vadovas Laimutis Kumetis.

Džiazo kvapo kūrėju tapo su VIVI bendradarbiaujantis kunigas Valerijus Rudzinskas.

„Gal iš pažiūros taip ir neatrodo, tačiau kvapai itin susiję su muzika. Skirtingi jų elementai, kaip ir skirtingos natos, vystosi, keičiasi, atsiskleidžia. Kaip ir džiazo muzika, taip ir jo kvapas veikia žmogaus būseną ir emocijas, kažkuo jį praturtina. Sukūrėme energizuojantį ir gaivų natūralių indiškų eterinių aliejų mišinį džiazo festivaliui, kurio kompozicija įprasmins ir primins svečiams pačias geriausias ir tikriausias festivalio emocijas. Gintaro ataras, gardenijų žiedai, natūralus obuolių aromatas – šis mišinys kvepės vasara, kvepės džiazu ir ta tikra emocija, atsirandančia patiriant natų – kvapo ar muzikos – improvizaciją“, – teigė tėvas V. Rudzinskas.

Klaipėdos pilies džiazo festivalis šiemet vyks birželio 5-7 d. Kruizinių laivų terminale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)