Atlikėjai miesto gatvėse traukė populiarius hitus, nepraleido dar vienos progos pareklamuoti ir savo „eurovizinių“ kūrinių. Draugiškai darė asmenukes ir keitėsi suvenyrais.

Susitikimo metu Baltarusijos atstovas Teo norėjo įteikti suvenyrą Vilijai – ženklą su raudonai perbrauktu pyrago gabalėliu. Ko gero, tai buvo aliuzija į jo „eurovizinę“ dainą „Cheescake“ (sūrio pyragas – DELFI). Tačiau demonstruodama solidarumą Latvijos atstovams „Aarzemnieki“, kurie atlieka dainą apie tai, kaip jiems reikia kepti pyragą, bet nežino, kaip tai padaryti, Vilija dovanos atsisakė.

Išvydusi dovaną ji pusiau juokais, pusiau rimtai atkirto negalinti priimti šios dovanos, nes jai patinka latvių atstovai ir ji juos palaikanti. Teo teko dovaną pasilikti sau. O pati Vilija išvengė rūpesčių, kur atsikratyti dar vieno menkaverčio suvenyro, kurių šiame dainų konkurse netrūksta.

Delegacijų pasivaikščiojimas Kopenhagos centre - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)