Preliminariais TNS LT duomenimis, jau penktadienį šį filmą žiūrėti prie TV ekranų susirinko įspūdingai daug žiūrovų. „Vienas namuose 2. Pasiklydęs Niujorke“ žiūrėjo net 29,9 proc. visų žiūrovų, o finansiškai aktyvių skaičius dar didesnis – net 46,1 proc.

Puikiai rezultatais gali didžiuotis ir didieji TV3 savaitgalio šou. Šeštadienio vakarą kartu su antrąja „Šok su manimi“ naujojo sezono laida leido net 20,1 proc. visų žiūrovų, o ekonomiškai aktyvių – 23,2 proc. Norintieji palaikyti šou dalyvaujančias šokėjų poras ne tik telefono skambučiais, tačiau ir balsuojant interaktyviai tinklapyje www.soksumanimi.lt, šeštadienį jame užsiregistravo dar virš 20 tūkst. lankytojų. Televizijoje internete TV3 Play šio savaitgalio „Šok su manimi“ laida ir jos vaizdo įrašai taip pat peržiūrėti virš 38 tūkst. kartų.

Užbaigiant savaitgalį visą puokštę simpatijų surinko ir nuolat stebinantys bei įtraukiantys „Lietuvos Talentai“. Iš visų programų šeštadienį ir sekmadienį tai buvo pati žiūrimiausia laida, prie TV ekranų pritraukusi 21,9 proc. visų žiūrovų, ir net 31,3 proc. ekonomiškai aktyvių. Visos šio šou laidos ir vaizdo įrašai nuo pat šio sezono pradžios per TV3 Play taip pat jau peržiūrėti daugiau nei 408 tūkst. kartų.

Filmas „Vienas namuose“ pirmą kartą parodytas 1990 metais. Jis nominuotas dviems Oskarams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)