Paklausti, ar pavyko šiąnakt išsimiegoti, abu žurnalistams sakė miegoję ramiai.

Pasiteiravus, ką planuoja veikti iki pusfinalio likus keletui valandų, Vaidas sakė einąs susitikti su artimaisiais, Monika sakė norinti pamiegoti.

"Nereikia pergyventi, viskas bus gerai", - optimistiškai kalbėjo M. Linkytė.

"Manau, kad viskas bus gerai. Ar pateksime, ar nepateksime, svarbiausia, kad lietuviai matytų mūsų pastangas scenoje. Jeigu stengsimės, atiduosime visą savo širdį, sielą ir profesionalumą, o mes tikrai tą padarysime, viskas bus gerai. Jeigu nepateksime į finalą, bus gaila", - kalbėjo V. Baumila.

Scenoje lietuviai pasirodo šešiese. Pasiteiravus, kaip vienas kitą palaiko ir padrąsina, Vaidas priminė jų šūkį, kuris Vienoje kartojamas kasdien: "Tai - ne žaidimas! Tai - "Eurovizija"!

"Lietuvos vėliava ir Lietuvos vardas čia visur plevesuos dar porą dienų ilgiau, jei pateksime į finalą. O tai yra tikrai geras dalykas. Balsuokite, tikrai nuoširdžiai prašome", - ragindami užsienio lietuvius balsuoti už savo pasirodymą, kalbėjo Vaidas ir Monika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (733)