Į Vilniaus oro uostą Vaidas Baumila ir Monika Linkytė atvyko apie 11.30 valandą, likus porai valandų iki skrydžio. Jei kelionė klostysis pagal planą, Vienoje „eurovizininkų“ delegacija bus 12.55 valandą vietos laiku.

Paklausti, kurią vietą norėtų užimti, Monika ir Vaidas tikino, kad jiems svarbiausia patekti į finalą. Abu daininkai sakė lengvai užmigę, o atsikėlė nuo žadintuvų skambesio.

„Visi darbai jau padaryti. Važiuojame ten parodyti savo darbo vaisių", – sakė M. Linkytė. V. Baumila pridūrė, kad į „Eurovizijoją" keliauja puikios nuotaikos, o kojos pradės drebėti tik rytoj vyksiančioje repeticijoje. „Čia kaip kokia kelionė į stovyklą Giruliuose", – šypsojosi V. Baumila.

Lietuvos atstovai į „Euroviziją vežasi po vieną lagaminą ir kuprinę. Pora nepamiršo ir savo talismanų. Monika demonstravo savo sėkmę nešančią apyrankę, o Vaidas - juodos spalvos odinę piniginę.

V. Baumila ir M. Linkytė į oro uostą atvyko kartu su visa delegacija, artimieji poros neišlydėjo.

„Juk darbo diena, žmonės, mano tėvai dirba, o Monikos - Gargžduose", – juokėsi Vaidas.

V. Baumila sakė, kad seks ir atsakinės į visų komentatorių pastabas. „Atsakinėsiu visiems, kurie nori sumenkinti Moniką ir mane. Niekam neleisiu ant mūsų krauti blogų emocijų", – sakė dainininkas.

Į paskutiniuosius žurnalistų klausimus prieš išvykimą V. Baumila ir M. Linkytė bei Lietuvos delegacijos vadovas A. Giržadas atsakė spaudos konferencijos metu pirmadienį.

„Šito viso pasirodymo pagrindinė idėja yra išlaikyti nuoširdumą ir laisvumą. Drabužiai įprasmina šias idėjas. Pavasariška ir jaunatviška. Tai geriausiai apibūdina mūsų drabužius. Scena reikalauja tokio įvaizdžio, kad neatrodytum kaip atėjęs iš gatvės. Mes išlaikėme tai“, – paslaptingai apie savo sceninį kostiumą kalbėjo M. Linkytė. Vaidas puošis melsvos spalvos kostiumų.

V. Baumilos ir M. Linkytės išlydėtuvės į „Euroviziją" - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)