Vilniaus Katedros aikštėje nuo 23.30 val. laukė įspūdingas nakties fejerverkas. Ant Gedimino kalno šlaito specialiai šiai progai sukurtas laikrodis, kuris skaičiavo iki vidurnakčio likusį laiką.

Palangoje – tūkstančiai žmonių

Palanga Naujuosius metus sutiko triukšmingai ir siautulingai. Pasitikti 2016-ųjų į kurortą suplūdo tūkstančiai žmonių.

Tai, jog Palangoje Naujų metų naktį bus tiek žmonių, kiek karščiausią vasaros dieną, tapo aišku dar prieš kelias savaites, kai beveik visi viešbučiai buvo visiškai užsakyti. Žmonių negąsdino nė tai, jog kainos viešbučiuose prilygo toms, kurios galioja vasarą per patį piką.

Nemažai žmonių iš aplinkinių miestelių į Palangą traukė paskutinę akimirką, todėl apie 23 valandą įvažiuojant į kurortą susidarė spūstys, o atvykusieji sunkiai rado vietą, kur pastatyti automobilį.

Likus geram pusvalandžiui iki vidurnakčio, J. Basanavičiaus gatve tūkstančiai žmonių patraukė jūros link. Akimirksniu minia žmonių susirinko Jūratės ir Kastyčio skvere, paplūdimyje, kopose, kad galėtų kuo geriau matyti nuo tilto į jūrą kilsiantį šventinį fejerverką.

Žmonės aikčiojo išvydę tokį pirotechnikos šou. Visi susirinkusieji džiaugėsi, jog šiemet per Naujųjų sutiktuves spaudė šaltukas, buvo giedra, todėl pajūriui įprasta dargana ir rūkas nesutrukdė grožėtis įspūdingu fejerverku.

Palanga Naujųjų metų naktį išties priminė vasarą, nes veikė net tos kavinės, kurios žiemą įprastai yra uždarytos. Visose jose buvo daugybė žmonių – rasti laisvą vietą buvo sudėtinga.

Kaune – „Pasveikinkim vieni kitus"

Kauno Rotušės aikštėje likus pusvalandžiui iki vidurnakčio vyko koncertas „Pasveikinkim vieni kitus“, o vidurnaktį miestiečiai taip pat galėjo stebėti šventinį fejerverką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)