Dinos išpopuliarėjimo istorija iš tiesų labai panaši į amerikietės K. Clarkson. Pastaroji laimėjo konkursą „American Idol“, o rusė savo šalyje nuskynė konkurso „Golos“ („The Voice“) laurus. Netrukus sulaukė milžiniško populiarumo bangos ir buvo deleguota į „Eurovizijos“ konkursą.

Mergina yra kilusi iš Tatarstano. Jos tėvai – medikai. Dar būdama mergaite, Dina lankė chorą, kur įgijo pirmuosius dainavimo pagrindus. Nors dabar atlikėja studijuoja žurnalistiką Kazanėje, tačiau širdis visada yra arčiau muzikos ir pramogų pasaulio.

Dalyvavimas įvairiuose konkursuose D. Garipovai nėra naujiena. Balsinga atlikėja yra laimėjusi prizus gimtojoje Rusijoje, Estijoje, Prancūzijoje ir kitose šalyse. Atlikėja pasirašiusi kontraktą su muzikos įrašų gigante „Universal Music“.

Kalbėdama apie „Euroviziją“, Dina sako, jog didžiuojasi galėdama atstovauti savo šaliai konkurse. „Stengiuosi kuo geriau sudainuoti, savo daina paleisti žmonių širdis. Labai tikiuosi, kad „Eurovizija“ bus ta vieta, kur tarpusavyje varžysis talentai. Tikiuosi, kad tai bus nuostabus laikas visiems“, - sako D.Garipova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją