Merkiant lietui į Vilniaus Senamiestyje įsikūrusį naktinį kokteilių barą susirinko verslo, pramogų ir sporto pasaulio atstovai. Jie galėjo įsitikinti, kad kokteilių gamyba yra menas, reikalaujantis daug žinių ir įgūdžių. Iš viso jų teismui buvo pateikti 7 skirtingi kokteiliai.

Vakaras pradėtas prieš daugiau nei 70 metų Kalifornijoje gimusiu kokteiliu „Mai Tai“. Po jo sekė legendomis apipintas „Cranio Mexicano“, japoniškais ledo burbulais išsiskyręs „Whiskey Sour“, netradicinio paruošimo „Boody Mary“, prabangusis, kainuojantis net 22 eurus, „Diablo Shot's“, pikantiškasis „Screaming orgazm“ ir gaivus, mėtomis alsuojantis „Mint julep“.

Pasak Andrejaus Romanovskio, vieno iš ypatingų kokteilių vakaro sumanytojų, ir baro „Paparazzi“ šeimininko, tai buvo pirmasis ketvirtadieninis „Ultimate cocktails“ serijos renginys. Nuo šiol jie bus kartojami kiekvieną savaitę. „Ieškodami ir rinkdami kokteilius šiam renginiui įdėjome daug darbo, todėl norime, kad juos paragauti galėtų kuo daugiau žmonių. Be to, ateityje ketiname papildyti kokteilių meniu kitais įspūdingais ir įmantriais barmenų kūriniais“, – sakė A. Romanovskis.

Kaip atrodo kokteiliai, kokią reakciją jie sukėlė Vytaro Radzevičiaus veide bei kokiu kokteiliu mėgavosi kylančios penkiakovės žvaigždės sesės Serapinaitės – pamatysite nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją