Pirmas koncertas, kurį mačiau, buvo 2006 metais Budapešte, Robbie buvo dar jaunesnis, dar vis „apsinešęs“ nuo alkoholio, vienišas ir nelabai laimingas. Tuo metu jo muzikoje ir bendravime su publika buvo daug juoko, liūdesio ir visų kitų emocijų. Aš turbūt niekada nepamiršiu niekada, kaip koncerto pabaigoje jis stovėjo ant scenos ir, berods, fotografavo kiekvieną ten buvusio žmogaus veidą, lyg ieškotų pažįstamų, draugų.

2013 metais Taline scenoje buvo pasiutęs Robbie, kuris, būdamas suaugęs vyras, „doesn't give a shit“ (liet. yra nusispjovęs), kas ką sako – ir teisingai daro. Juk jis, o ne jūs sudainavo daugybę hitų, pelnė pasaulinę šlovę. Kaip visada jis nepaprastai šiltai bendravo su publika ir jautėsi malonumą dėl to, ką veikia – tai buvo matyti iš tolo. „Take a crown“ Taline buvo labai stiprus koncertas.

Ir vos prieš dvi dienas praūžęs koncertas Kaune mane įtikino, kad Robbie yra vienas iš talentingiausių linksmintojų pasaulyje, kuris yra ne tik puikus atlikėjas, charizmatiškas scenos velniūkštis, bet ir labai įvairiapusiškas muzikos fanas, taip pat atsidavęs šeimai žmogus. Taip, jis dainavo „seną mėšlą“, kaip sakė Robbie negerbėja, bet tos dainos jau tapo popmuzikos klasika – jas galima klausytis ir klausytis.

Mano nuomone, atlikėjas ir vėl atidavė visą save publikai, o publika jam atidavė visą savo energiją. Taigi, manau, kad tai požiūrio reikalas. Man liko tik patys geriausi prisiminimai iš koncerto.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Buvote koncerte? Norite pasidalinti savo nuomone? Laukiame Jūsų minčių – papasakokite, kaip Jums patiko R. Williamso pasirodymas, kas sužavėjo, o kas nuvylė koncerto metu. Jūsų minčių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: