Prasidėjo pykčiai, jis su manimi ėmė elgtis šaltai... Praėjus kelioms dienoms aš sužinojau, kad jis jau pusę metų mane apgaudinėjo su kita mergina. Žinoma, aš negalėjau su tuo susitaikyti. Buvo be proto skaudu, beprotiškai jį mylėjau. Bet „perlipau“ per save ir stengiausi jį pamiršti...

Praėjus lygiai dviem savaitėms po išsiskyrimo sužinojau, kad laukiuosi jo vaiko... Nežinojau, džiaugtis ar verkti. Žinoma, atlikau savo pareigą ir pranešiau naujieną jam. Vaikinas, žinoma, neapsidžiaugė. Bandė mane gražiai įkalbėti nutraukti nėštumą, vėliau ėmė šantažuoti, papirkinėti, galiausiai – net grasinti. Tada ir supratau, kad per tiek metų jo visiškai nepažinojau.

Visa nėštumo laikotarpį jis su savo naująja drauge man nedavė ramybės, visiems apkalbinėjo, siuntė man baisias žinutes... Iš dalies buvo skaudu, bet aš nepalūžau!

Man stiprybės suteikė maža manyje plakanti širdutė! Dabar mano dukrytei – ketveri. Augam nepažinodamos jos tėčio, bet mums jo ir nereikia. Mano „eks“ mylimasis susituokęs su ta, su kuria mane apgaudinėji, sau ramiai gyvena ir net dėl smalsumo nepasidomi, kaip auga jo dukra... Net neįsivaizduoju, kaip būčiau ištvėrusi tas skyrybas, jei ne mano dukrytė! Mano gyvenimo meilė!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Tikriausiai kiekvieno gyvenime būna akimirkų, kai nuoširdžiai kurti ir puoselėti santykiai, staiga sugriūva – paaiškėja, kad kitas žmogus turi visai kitą pusę, kurios pro rožinius akinius buvo nematyti... Deja, ne visuomet pavyksta su ja susitaikyti.

Prašome Jūsų – pasidalykite, kaip jūs atsigavote po sugriuvusių santykių ir iš naujo pamilote? Kaip išgydėte sudaužytą širdį? Parašyk ir pelnyk vieną iš DELFI Piliečio gimtadienio prizų – „iPad mini“ planšetę, skrydį oro balionu arba apsilankymą su nakvyne Pakruojo dvare!

Siųsk savo mintis naudodamasis pilku mygtuku čia arba el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Konkursas“ ir lauk rugsėjo 1 d.!