Anksčiau pati taip nemaniau. Visada laikiausi nuostatos, jog jeigu ten esu ir aš, tai privalo būti ir dar kažkas panašus į mane, t.y. normalus.

O su manim tikrai, patikinu, viskas gerai: graži (nors tai, aišku, subjektyvus dalykas), protinga (du aukštieji), perspektyvi (geras darbas), bendraujanti, linksma ir t.t. Na, matyt, per daug noriu – susipažinti su tokiu, kuris bent minimaliai atitiktų mano lūkesčius. Tačiau ką internetinėse pažinčių svetainėse sutinku?

Visų pirma, krūvą beraščių. Nuoširdžiai džiaugiuosi, jei randu pašnekovą, išmanantį elementarias lietuvių kalbos rašybos ir skyrybos taisykles. Tačiau tai suprantama pažymėjus, jog dauguma jų – nekvalifikuoti darbininkai, tiesiog patologiškai nekenčiantys visko, kas susiję su mokslu.

Yra kategorija desperatiškųjų, kuriems nesvarbu, kam rašyti – svarbu, kad jų neva nuoširdžiai sukurptas šabloninis laiškas apie tai, kokie yra geri, jautrūs ir rūpestingi, pasiektų absoliučiai visas moteris. Ir visai nesvarbu, kuri atrašys – jam tiks bet kokia.

Daug esama ir vyrų (+30), susikūrusių anketas be nuotraukų ir todėl drąsiai siūlančių pasimatyti, kaip jie rašo „jaukiems pasimatymams“ su finansine parama. Visi iki vieno tvirtina esą gražūs ir perspektyvūs verslininkai, todėl turi jaustis pagerbta, kad savo neištikimybės seansams pasirenka būtent tave.

Ir absoliuti dauguma pažinčių svetainėse užsiregistravusių vyrų – žemaūgiai. Anketoje parašyta, jog ūgis siekia 1,75 m? Geriausiu atveju bus 1,7 m ir būtinai, garantuoju 100 proc., pasižymės „laido riterio“ sindromu.

Ar internetinėse pažintyse esama teisininkų, medikų, inžinierių ar žurnalistų? Taip, tikrai yra, bet jų taip mažai, kad tokiai kaip aš (turinčiai ne ką prastesnį išsilavinimą) tiesiog pailsta akys nuo tų pačių desperatiškų ir, nepabijosiu pasakyti, bukų veidų.

O, matyt, ir su jais kažkas tikrai negerai...

Išsiregistruoju.

P. S. Nesu nusivylusi gyvenimu, turiu gausų draugų ratą ir aktyviai leidžiu laiką. Šis straipsnis nėra mano neapykantos visai vyrų giminei išraiška.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!