Gerbiami darbdaviai, kai ateina motina 39-erių metų, jums irgi netinka. Esu baigusi aukštąjį mokslą. Moku dvi kalbas, mano nelaimei, anglų kalbos nemoku. Moku dirbti kompiuteriu, tačiau ne visomis programomis. Tačiau, mano laimei, turiu vaikų. Jums irgi netinka... O juk vaikai paauginti, galiu 150 proc. atsiduoti darbui.

Vienoje įmonėje dirbau 7 metus. Niekada nesu turėjusi biuletenio. Nutariau pakeisti darbą, nes ponas viršininkas turtėjo, o mano atlyginimas nekito.

Turėjau sutaupiusi 3 metų atostogas, darbo nebijojau. Ponui buvo šokas, iš kur tiek atostogų, nes išeinant jam teko už nepanaudotas laisvas dienas sumokėti. Liko nepatenkintas, tad apie 7 metų darbo rekomendacinį laišką neliko minčių.

Dabar ieškau darbo 2 metus, bet nerandu. Darbo ieškau bet kokio, galiu ir valytoja dirbti. Man nesvarbu. Bet ponai darbdaviai nori jaunų, gražių, mokančių dirbti naujomis programomis ir kad negalėtų gimdyti.

Taip kad, gerbiami darbdaviai, ką norite,tą ir gaunate. „Pupytės“ ilgai nedirba.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę šia tema? Pasidalyti patirtimi? Kviečiame tai padaryti! Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: