svėriau 109 kg, ūgis 180 cm... Kiek drabužių bepirkau, po mėnesio ar dviejų jau neįtilpdavau... Tada ir pasakiau sau – STOP! Ir štai mano būdas numesti svorį, gal net paprastesnis negu gerbiamos Jolitos!

Kitą dieną pradėjau nuo: 1. ryte - virtas kiaušinis su dviem sumuštiniais, suteptais sviestu ir su sūriu (anksčiau niekad ryte pusryčių nevalgydavau) ir vienas puodelis kavos (aš, pavyzdžiui, geriu ją be cukraus, bet ir su cukrumi, manau, nepakenks) 2. per pietus – du sumuštiniai su juoda duona, sviestu, sūriu ir vienu kiaušiniu! (jeigu jūs žinotumėt, kiek aš prieš tai per pietus valgiau...) 3. vakare, t.y. grįžęs po darbo valgiau grikių košę, paprastą, iš „Maximos“ ar kur kitur, su kopūstų salotomis ar žirneliais, agurkais. Paskui, po vakarienės (mano vakarienė būdavo skirtingai: 17,18 ar net 20 val., tai priklausė nuo darbų) jau nieko nevalgydavau (mėsos, rūkytų produktų, sumuštinių, ko nors saldaus..). Ir... Nepatikėsit! Dabar sveriu 95 kg! Svoris nurkrito per du mėnesius. 14 kg.

Jaučiuosi puikiai, neprakaituoju, nes darbas aktyvus, nedūstu palipęs į 5-ą aukštą! Batus užsirišu žaibu, pilvo nebėra. Dar norėčiau iki 90 kg sulieknėti ir užteks.

Dabar keli komentarai: iš pradžių viriau du pakelius ryžių vakarienei, nes esu (buvau) stambus vyras – labai prisivalgydavau nuo košės ir nesinorėdavo dar kažko, bet paskui (po dviejų savaičių) pastebėjau, kad jau „nelenda“, tada tik vieną pakeli grikių virdavau. Per du mėnesius keičiau meniu, nes vien grikiai tikrai apkarto... Tada valgiau ryžius, perlines kruopas su skumbrės konservais pusės skardinės aliejuje.

Ir svarbiausia... Esu vyras, tenka per išeigines pažiūrėti futbolą, išgerti alaus, būna įvairūs pokyliai, kur suvalgau daug cepelinų, karbonadų ir saldumynų, ir... Nepatikėsit, tai nebedaro įtakos svoriui! Įdomu tai, kad svoris po truputį vis krenta. Pripratau prie to režimo ir visai patogiai jaučiuosi, tik gaila gerų rūbų, kuriuos reikės kažkur dėti, nes visi plevėsuoja...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Galbūt galite papasakoti savo lieknėjimo sėkmės istoriją ir pasidalinti patarimais su valios neturinčiais? Žinote ypatingą lieknėjimo metodą? O gal atvirkščiai – paklausę kaimyno, draugo ar močiutės buvote įklimpę į bėdą, tik norėdami numesti kelis kilogramus?

Papasakokite, kaip pasikeitė Jūsų gyvenimas – laimingesni buvote pradėję „kūno gražinimo“ akciją ar po jos?

Jūsų laiškų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt

Pasidalinkite savo patirtimi! Tai galite padaryti žemiau: