Jelė - vos 2 mėn. kalytė, minėtos mamos vaikas, pakliuvęs į „Naminukų“ globą. Mažylė - pūkuota, trumpų kojyčių, be galo miela ir prieraiši. Manome, kad ši kalytė bus mažiausia iš visos vados, tačiau pažadėti nieko negali net pati Jelė, nes tėvelis- paslaptingas anonimas, nenorėjo nei pasirodyti, nei atskleisti savo tapatybės.

Balta, lyg iš pieno plaukusi sesutė Kija atrodo taip, tarsi turėtų „terjeriško kraujo“, kol kas ji pati droviausia savo šeimoje ir žmogaus draugija jai dar atrodo įtartina, tačiau reikia tik šiek tiek laiko ir parodyto švelnumo, kad Kija atsiskleistų. Kaip ir visi maži šuniukai ji mėgsta žaisti, miegoti, šiek tiek pavalgyti, o tada vėl žaisti. Kija be galo graži, manome, kad neturėtų būti didesnė nei mamytė.

Baris - vienas iš šios oro uosto šeimynėlės „vyrų“. Jis - rimtas kaip ir šuniukui priklauso, pats stambiausias, stipriausias, sesučių gynėjas, mokytojas ir kartu kankintojas. Baris turi nuostabią gamtos padovanotą „kaukę” ant snukučio, kuri jį išskiria iš kitų šuniukų. Taip pat Baris turi puikų humoro jausmą ir gerą nuotaiką! Nuspėti, koks šis mažylis gali būti užaugęs, gan sunku, bet manome, kad vidutinio ūgio.

Jei galite ir norite suteikti vienam iš šių trijų šuniukų namus, skambinkite jų globėjai Astai 8 614 69186 (Vilnius)!