Ketvirtadienį bendruoju pagalbos telefonu buvo gauta informacija, kad Vilniuje, Tuskulėnų g., parduotuvės kieme, stovi taksi automobilis, kuriame vairuotojas ir keleivis vartoja alkoholinius gėrimus.

Atvykus pareigūnams, nurodytoje vietoje rasti jau keturi neblaivūs ir triukšmaujantys asmenys - dvi porelės. Puotautojams teko vykti su pareigūnams į komisariatą.

Kompanijoje buvusi I. P., gimusi 1984 m., aiškiai nenorėjo vykti su pareigūnais, sulaikymui aktyviai priešinosi, todėl pareigūnams teko panaudoti dujas.

Po grumtynių, kurios vyko apie 14 val. 30 min., moteris nuvežta į Vilniaus ligoninę. Medikai netrukus pranešė, kad moteriai nustatytas 2,55 prom. girtumas ir akių 1-mo laipsnio cheminis nudegimas.

Moteris gydoma ambulatoriškai.

DELFI skaitytojas nufilmavo, kaip pareigūnams teko tramdyti girtus žmones. Ramiai sėsti į pareigūnų automobilį nenorėjo vienas vyras ir viena moteris, kuri aršiausiai priešinosi. Vienas linksmybių dalyvių, pamatęs sulaikymo liudininką, ėmė šaukti „filmuok!“, nors žmogus jau buvo įjungęs kamerą.

Girta moteris vis šaukė, kad ji net neįkando, tačiau kurį laiką dar pasistumdžiusi, aprimo.

DELFI dėkoja skaitytojui už vaizdo įrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1002)