Kaip rašoma oficialioje policijos paskyroje, istorija apie kačiuko gelbėjimo operaciją pasidalijo Nerijus. Jis papasakojo apie tai, kodėl dėl miauksinčio kačiuko kreipėsi į pareigūnus.

„Darbo diena prasidėjo įprastai, jei ne nuolatinis kačiuko miaukimas stovėjimo aikštelėje. Paaiškėjo, kad garsas sklinda iš vieno automobilio, todėl pradėjome savininko paieškas šalimais esančiuose ofisuose. Į paieškas įsitraukė ir daugiau žmonių, atspausdino informacinį raštelį ir paliko už stiklo, kiti vis ieškojo automobilio savininko, tačiau nepavyko.

Buvo karšta diena, vis kilo temperatūra. Teko prašyti policijos pagalbos. Atvykę pareigūnai įvertino situaciją bei ilgai netrukus surado automobilio savininką, pakėlė automobilį ir visi bendromis jėgomis suradome užstrigusį kačiuką. Išvažiuojant padėkojau, jog policija atvyksta net ir į tokius neprioritetinius iškvietimus, tačiau, be jų pagalbos ir šeimininko leidimo, šį mini operacija nebūtų sėkminga, o veikti šioje situacijoje, regis, buvo būtina“, – cituojamas Nerijaus laiškas Lietuvos policijos paskyroje.

Norite pasidalyti savo padėka? Rašykite pilieciai@delfi.lt!