Aš sutinku, kad tai yra labai greitas ir efektyvus kelias į populiarumą, arba tiksliau į žinomumą. Ir beje, jei sugebi kitus vadinti „buduliais“, „lopais“ ir vertinti jų IQ, automatiškai tampi labai „protingu“. Na pasvarstykim. Juk akivaizdu, kad visi didžiai gerbiami kritikai kritikuoja kitus tik dėl to, kad jie yra aukščiau ir žino, kas yra tiesa. Nes kito logiško paaiškinimo aš nerandu.

Nenorėčiau sumenkinti nė vieno iš tų žinomų kritikų pastangų. Beje, daugelis iš jų turi puikų gebėjimą perteikti savo mintis raštu. Tik klausimas, ar jie netaško savo gabumų, o kartu ir savo reputacijos vėjais? Juk didis yra tas, kuris savo kelyje sugeba įkvėpti kitus geriems darbams, o ne menkina tam, kad save iškeltų.

Visi mes norim dėmesio ir būti populiarūs. Todėl aš asmeniškai gerbiu tuos, kurie sukuria vertę įkvėpdami žmones. O gerbiamiems kritikams linkiu suprasti, kad klysti – žmogiška, ir puikybė – taip pat žmogiškas jausmas. Tad nebijokite pripažinti savo klaidų ir tobulėkite. Jūs verti skleisti geresnį žodį.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!