Įamžinęs nepažįstamuosius, jis spėjo, kad „prie parduotuvės jau renkasi galimai būsimi darbuotojai“. Skaitytojas teiravosi: „Tai gal jau atsidaro?“

DELFI dėl skaitytojo pateikto klausimo kreipėsi į „Lidl“ komunikacijos departamento vadovę Agnę Dalią Gaižauskienę. Ji paaiškino, kad dar neatidarytose parduotuvėse jau apmokomi darbuotojai.

„Šiuo metu ieškome filialų darbuotojų įvairiuose Lietuvos miestuose. Daugiau ir konkretesnės informacijos dėl darbuotojų paieškos rasite mūsų svetainėje. Jau įdarbintiems žmonėms vyksta įvairūs apmokymai ir mūsų parduotuvių filialuose. Planuojame startuoti šių metų pirmąjį pusmetį atidarydami daugiau kaip 10 parduotuvių. Norime tinkamai pasiruošti atidarymui, tad datos kol kas neskelbiame“, – paaiškino „Lidl“ atstovė.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)