Penkerių metų rubrikos gimtadienio proga visi, norintys išbandyti savo jėgas rašant, laukiantys progos pasidalinti savo patirtimi viešai ir norintys laimėti puikių prizų, turės šaunią galimybę tai padaryti. Skelbiame penkis visą rugpjūčio mėnesį vyksiančius konkursus, kurių dalyviams bus suteikta galimybė ne tik viešai paskelbti savo patirtį, nuomonę ar požiūrį, bet ir būti už tai apdovanotu.

5 ypatingi DELFI Piliečio konkursai!

Dalyvauti konkursuose galite rašydami 5 temomis:

1) Verčiau būsiu vienišas: santykių istorija, apvertusi gyvenimą aukštyn kojom. Įdomiausios skaitytojams istorijos autorius pelnys „iPad Air“ planšetę!

2) Atostogos, po kurių teko tik gailėtis, kodėl nelikau namie. Įdomiausios skaitytojams istorijos autorius pelnys poilsį SPA Vilnius Anykščiuose!

3) Užsienis – mano namai: gyvenimas svetur iš arti. Įdomiausios skaitytojams istorijos autorius pelnys mobilų pakrovėją mobiliesiems įrenginiams!

4) Jeigu man būtų 20 metų: dalykai, kuriuos būčiau norėjęs žinoti. Įdomiausios skaitytojams istorijos autorius pelnys bilietus į koncertą!

5) Nemoku taupyti pinigų: mano istorija. Įdomiausios skaitytojams istorijos autorius pelnys čekį apsipirkti parduotuvėje „Kristiana“!

Daugiau informacijos apie konkursus galite sužinoti spustelėdami ant jų pavadinimų! Visi konkursai vyksta iki rugpjūčio 31 d. Vienas skaitytojas gali dalyvauti visuose konkursuose. Tai galima daryti arba paspaudus ant pilko mygtuko konkursų aprašymuose arba siunčiant laiškus el.paštu pilieciai@delfi.lt.

2015 m. geriausi Piliečio autoriai!

DELFI Piliečio rubrika 2015 m. kaip ir kasmet taip pat apdovanoja savo nuomone, nutikimu, nuotraukomis ar vaizdo įrašu išdrįsusius pasidalinti skaitytojus. Geriausius DELFI Piliečius išrinko portalo skaitytojai, balsuodami už tekstus bei nuotraukas ir vaizdo įrašus specialioje apklausoje.
Iš viso buvo paskelbtos keturios nominacijos – labiausiai patikusios nuomonės, įdomiausios piliečio naujienos, gražiausios nuotraukos bei geriausio filmuko.

2015 m. labiausiai patikusia nuomone DELFI skaitytojų verdiktu tapo nuolatinio rubrikos autoriaus Donceee1986 tekstas Pasibaisėjo pamatęs, kas ieško meilės pažinčių svetainėse: jame vaikinas papasakojo apie tai, kokios merginos lankosi pažinčių svetainėse, pasidalino savo įžvalgomis apie jų ten keliamas nuotraukas bei aprašymus.

Įdomiausia piliečio naujiena 2015 m. tapo originalus Karolio Žukausko pasakojimasKaip apkvailinau Nigerijos sukčius: būna bukų ir būna visiškai visiškai bukų – jo autorius papasakojo neįtikėtiną istoriją, kaip vedžiojo Nigerijos sukčius už nosies ir išprovokavo juos daryti keisčiausius dalykus.

Gražiausia piliečio atsiųsta nuotrauka – neįtikėtinas spalvų žaismas danguje, Vaido Vinks nufotografuotas Būtingėje. Geriausiu filmuku buvo išrinkti net du – širdį suvirpinęs nuotakos siurprizas ir Vilniuje ant troleibuso nufilmuotas „zuikis“. Burtai lėmė, kad prizas atiteko pastarojo filmuko autoriui.

Dėkojame visiems, visus metus siuntusiems laiškus su nuomonėmis, naujienomis, nuotraukomis ir vaizdo įrašais DELFI Piliečio rubrikai! Su 2015 m. geriausiais susisieksime asmeniškai – jiems bus padovanotos 12 mėn. pasirinkto DELFI grupės žurnalo prenumeratos.

Primename, kad visi norintys DELFI Piliečiui parašyti laišką gali tai padaryti el.paštu pilieciai@delfi.lt arba įkelti naujieną čia. DELFI Piliečio naujienas socialiniame tinkle „Facebook“ galite sekti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)