Šuo Mažylis kartu keliauti negalėjo. O būtų norėjęs, patikėkit... Mažylis - vardas, kuris labiau tiktų jo širdelei apibūdinti, o ne virš 40 kg sveriančiam kūnui! Šis nuostabus, jaunas, prižiūrėtas rotveileris į Ukmergės sanitarinę tarnybą pakliuvo, kai vadovas sulaukė skambučio dėl lauke lakstančio milžino, kurio uodegą vis bando pastverti maži vaikai...O ką jis? Tiesiog žaidė su jais!

Rotveileris buvo paimtas į sanitarinę tarnybą. Bėgo dienos, tačiau, kaip bebūtų keista, tikrieji šio gražuolio šeimininkai taip ir neatsiliepė.

Rotveileris, vardu Mažylis, stiprus, nuostabiai blizgančio kailio, be galo dėmesingas žmogui, tikras sargas, tačiau jaučia konkurenciją ir su dideliais šunimis į draugystę nesileidžia.

Jis nusipelnė ištrūkti iš Ukmergės sanitarinės tarnybos ir rasti puikius namus! O „Naminukai“, linkėdami Mažyliui didžiausios sekmės, stengiasi padėti jam atrasti savą žmogų.

Kur gi Jūs, milžinų rotveilerių gerbėjai? Mažylis laukia Jūsų! Jei tik galite suteikti jam namus, skambinkite Aurimui 8 646 23117 (Ukmergė)