Po kelių dienų mums pavyko atrasti jo šeimininkus, paaiškėjo jog Ziukui 2 metai ir jis tuose namuose tiesiog jau nepageidaujamas, nes šįkart per žiauriai prisidirbo, puldamas po automobilio ratais. Šeimininkai apibūdino Ziuką kaip kaimietį (nes gimė ir iki 6 mėn. augo kaime) be savisaugos instinkto, savižudį, kuris yra tik našta ir sugadinti nervai.

Prabėgo keli mėnesiai ir Ziukas jau išsilaisvinęs iš gipso, laksto kaip patrakęs ir džiaugiasi gyvenimu! Tiesa, vis dar be šeimininkų, bet labai tikisi, jog tai laikina. O Ziukas - be galo tvarkingas, namuose tikras angelėlis, nieko negraužia, nepridergia, paliktas vienas neloja, gerai sutaria su katinais, ne itin valgus. Lauke jis pasikeičia! Elgiasi taip lyg būtų užsidėjęs tą pašėlusią kaukę iš filmo, kuri dešimteriopai padidina apsukas! Todėl, tiesą sakant, mieste nerekomenduotume Ziuko paleisti nuo pavadėlio, nes lauke jį viskas taip žavi, kad jis nieko nebemato ir nebegirdi. Arba, trumpiau tariant, mato ir girdi tik kitus šunis, o jei dar koks stambesnis ar agresyviau atrodantis, Ziukas net negalvodamas „šoks ant ragų“, nes jaučiasi gerokai didesnis negu iš tiesų yra. Grįžta namo - ir vėl angelėlis, pašėlusios „kaukės“ kaip nebūta.

Taip pat Ziukas - sargus, mažaūgis (maždaug raselo terjero dydžio), saugo ne tik namus, bet ir savo šeimininką, maistą bei guolį, todėl Ziuko būsimi šeimininkai turėtų būti tvirti žmonės, kurie mokėtų neleisti aukščiausio hierarchijos laiptelio užimti jam.

Jei norite šiam jaunam, išskirtinės išvaizdos „strazdaniukui“ padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius)!