Šis jaunas (2,5 metų), smagus, padykęs šunėkas vis dar laukia savo žmogaus. Jis juk tikrai kažkur yra, toks, kuris myli truputį vėjavaikiškus, bet nepiktybiškus šunis, kuris neturi išpuoselėto darželio (nes Cezarijus mielai jį paraustų), kuris turi kantrybės ir laiko su šunimi vaikščioti, bėgioti ir žaisti. Ir, be abejo, turi humoro jausmą, juk rimtuolius flegmatikus Cezarijus turbūt iš proto išvarytų, nes jis... Na, jis toks.

Nors jau ne jauniklis, tikrai mėgsta žaidimus, mėgsta naujus žmones (senus pažįstamus tuo labiau), mėgsta pakvailioti. Nors gali ilgai tupėti greta ir snausti, pasiilgęs tiesiog žmogaus artumo... Viską dovanotų savo šeimai, savo žmogui: gerą nuotaiką, prieraišumą, optimizmą. Savanorės tyliai kalba, kad aname gyvenime jis turbūt buvo koks linksmų plaučių vyrukas, ir dar dabar tas būdas matyti - pakibinti, prajuokinti visada mokės.

Jis sugeba užlipti ten, kur nei vienas kitas šuo nesugalvoja, žaidžia su žmogumi taip, kaip joks kitas šuo nesumąsto, pats kažką kalba ir puikiai supranta tai, kas jam yra pasakojama. Taip taip, jam galima ir pasiguosti, ir pasidžiaugti kartu, savo kūno kalba jis puikiai parodo, ką supranta ir kaip užjaučia, jei reikia. O tada pasistengs pralinksminti!

Cezarijus yra skiepytas, kastruotas šunėkas. Skambinti dėl jo reikia tel. 8 600 39 525, rašyti ilona@sos-gyvunai.lt. Mūsų prieglauda įsikūrusi Minsko pl. 33a, Vilniuje, prieš atvykdami susitarkite. Cezarijus nedovanojamas būti pririštu prie būdos, jo visai ne toks charakteris, jis ne sargas, jis draugas.