Susipažinkite, čia – mažoji Mikutė, turbūt jai dar nėra net 2 -iejų mėnesių. Ji buvo žmonių išmesta ligoninėje. Nežinia, kas ir kodėl ją paliko būtent ten, bet sulaukėme skambučio, kad štai tokioje neįprastoje vietoje blaškosi maža, serganti katytė, kuriai reikia skubios pagalbos.

Mikutė jau tą pačią dieną buvo atvežta į veterinarinės klinikos stacionarą, kur teko konstatuoti liūdną faktą: negydytas ir stipriai pažengęs „kačių gripas“ beveik spėjo pasiglemžti mažos katytės regėjimą. Liūdna pagalvojus, kad jei laiku būtų patekusi į rankas, kurios ja būtų pasirūpinusios, šiandien ji žvelgtų ryškiai geltonomis, o gal žalsvomis akimis...

Bet vos susipažinus su Mikute, gailestį keičia susižavėjimas – kaip naiviai ir patikliai ji stiebiasi į žmogų, kaip stipriai ir vaikiškai ji perša savo draugystę kiekvienam prisilietusiam!

Šiuo metu Mikutė gydoma ir glaudžiasi klinikos stacionaro narve, nes prieglaudėlėje neturime vietų.

Mums labai reikalinga Jūsų pagalba – parama gydymui ir žmogus, galintis perimti Mikutės globą, nes narve jai beprotiškai sunku būti, nuolat verkia ir kviečia žmogų.

Labai prašome, jei tik galite prisidėti nors truputį, paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą, mokėjimo paskirtyje įrašius „Mikute, pasveik“.

Jei galite priglausti Mikutę, skambinkite 8 648 30077 (Naminukai, Vilnius)!