Bėdų jau buvo kilę prieš kelis mėnesius, kai jų šeimininkė pradėjo laukti šeimos pagausėjimo, o daktarai prigąsdino, jog ji privalo atsikratyti katinų, jei myli savo būsimą vaiką. Tąkart padėjo pokalbis su veterinare, po kurio šeimininkė nusiramino ir, rodos, suprato, kad du katinėliai ir vaikas - suderinama. Neilgam...

Dabar vėl sulaukėme žinių, kad privalome kuo skubiau perimti Sniegių su Zebuku, nes šeimininkės teigimu jai prasidėjo alergija ir kartu su katinais nebegyvens. Nebeturime, kur talpinti mažylių, jau nekalbame apie suaugusius katinus, bet turime kuo skubiau perimti... Kur?

Paskutinė ir didžiausia viltis - Jūs, todėl labai prašome: šioje situacijoje suremkim pečius ir pamėginkim Sniegiui su Zebu surasti namus arba bent jau globą iki padovanojimo.

Abu katinėliai kastruoti, dar visai jaunučiai - apie 1,5 m. amžiaus. Sniegius - visiškai baltas, žydraakis, pasaulio negirdintis, bet puikiai matantis ir jaučiantis, beprotiškai meilus, drąsus, bendraujantis. Gali gyventi tik bute arba namo viduje.

Zebukas - kiek drovus, mūsų vadintas „kačiuku kopijuotoju“: į kokią katinų kompaniją pakliūna, toks ir pats patampa. Tvarkingas, nereiklus, tylus.

Žinoma, kad Zebukas prie Sniegiaus labai prisirišo ir tobuliausias įmanomas variantas būtų atrasti žmones, kurie galėtų priimti juos abu, tačiau stebuklai įvyksta retai... Todėl būsime labai dėkingi ir laimingi, jei kas galėtumėte suteikti namus bent vienam iš jų. Jei reikėtų, pasistengtume suorganizuoti transportą ir į kitus miestus, kad tik jiems pasisektų! Labai prašome, jei negalite padėti, pasidalinkite šia naujiena - tai irgi didelė pagalba.

Dėl Sniegiaus ir Zebuko (arba vieno iš jų) kreipkitės į Santą tel.nr. 8 652 83401 arba į „Naminukus“ tel.nr. 8648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).