Vidury žiemos jis atsidūrė gatvėje: išpuoselėtas gražuolis, akivaizdžiai naminis, bet nereikalingas. Tąkart ieškojome jo šeimininkų, skelbėme, negalėjome patikėti, kad tokio karaliaus niekas neieškos. Šeimininkai neatsiliepė. Tačiau nudžiugome – atsirado globa. Deja, šiandien Amaris jau be globėjos. Kodėl? Turbūt atradome pagrindinę priežastį, dėl ko jis ir žiemą atsirado lauke: pasirodo, Amaris buvo nekastruotas, todėl įsismaginęs mėgdavo pažymėti teritoriją.

Ir pas mus šis auksaplaukis atkeliavo su siautėjančiais hormonais. Žinoma, iš karto nunešėme į vet. kliniką „taisyti situacijos“, ir praėjus kelioms savaitėms po kastracijos, Amaris apsiramino. Liūdna, kad dėl gamtos dėsnių žmonėms jis vietoj draugo buvo tapęs našta. Bet dabar šis ryškiaspalvis gražuolis nori pakelta nosim pradėti savo gyvenimą iš naujo!

Amariui yra maždaug 3-4 metai, jis draugiškas, ramus, mėgsta pasimeilinti, tačiau nori, kad jo draugai jaustų ribas ir jei jam pasirodys, kad jį žemini ar negerbi, gali duoti velnių. Štai toks tas Amaris – auksinis berniukas, bet orus!

Jei galite šiam nuostabiam katinui padovanoti namus, skambinkite tel. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, bandykite skambinti vėliau arba parašykite žinutę).