“Žalgiris“ išbandė pernai „Vėtros“ dubleriams atstovavusį Justiną Baltrimavičių ir du į peržiūrą atvykusius legionierius: saugą iš Kamerūno Lionnelį Djimgou bei rusą saugą Pavelą Komolovą. Jie įmušė visus tris vilniečių įvarčius – dukart pasižymėjo L.Djimgou, o po jo perdavimo įvartį į savo sąskaitą įsirašė ir P. Komolovas.

"Maloniai nustebino abi sudėtys: kova, charakteriu, sportiniu pykčiu. Penktadienį pergalei pritrūko sėkmės, tačiau vyrai kovėsi ir sukūrė daug pavojingų progų. Šiandien, nors ir pralaiminėdami, kitos sudėties vaikinai sugebėjo ne tik du kartus išlyginti rezultatą, bet ir persverti jį savo naudai. Peržiūroje esantys legionieriai palieka teigiamą įspūdį. Girti juos kol kas anksti - futbolą žaisti jie tikrai moka ir gali, tačiau kiekvienas turi ir silpnų vietų, kurias dar reikia patikrinti", - „Žalgirio“ oficialiai svetainei sakė ekipos trenerio asistentas Mindaugas Čepas.

„Alyčio“ komandoje, kuri pirmavo rezultatu 2:1, bet nesugebėjo išsaugoti savo persvaros, pasižymėjo ekipos veteranas Saulius Laibinis ir Lietuvos U-21 jaunimo rinktinės puolėjas Tomas Jaskys.

„Rungtynės buvo permainingos, įdomios ir, manau, turėjo patikti gausiai susirinkusiems žiūrovams. Žaidimu esu patenkintas, nors komanda nėra optimalios formos. Kol kas ruošiamės kaip dalyvavimui A lygoje, tačiau veikiausiai žaisime I lygoje“, - DELFI teigė „Alyčio“ strategas Ričardas Grigaliūnas.

„Žalgiris“ kovo 5 dieną 12 valandą planuoja susitikti su Pakruojo „Kruoja“, o „Alytis“ numato kovo 13 d. 13 val. Marijampolėje sužaisti su Panevėžio „Ekranu“.

Rungtynių statistika

„Žalgiris“ 3 : 2 „Alytis“

“Žalgiris“: Pavel Leus; Artūras Sobolis, Tadas Gražiūnas, Igoris Steško, Danielis Gunevičius, Egidijus Juška, Roman Romančuk, Pavel Komolov, Justinas Baltrimavičius (45 Valdas Saulėnas), Lionnel Djomgou, Daumantas Žukauskas.

„Alytis“: Giedrius Butkus, Nerijus Kavaliauskas, Darius Cibulskas, Almantas Mikštriūnas, Aurimas Miniauskas, Virginijus Miknevičius, Nerijus Bartkevičius, Renaldas Stankevičius, Tomas Jaskys, Saulius Laibinis, Erikas Grigaliūnas (po keitimo žaidė Modestas Atmanavičius, Ernestas Seblevičius).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją