Šeštadienį rungtynėse su „Jūrmala“ labai snigo ir pustė, todėl aikštėje vyko futbolas su slidinėjimo elementais. Viena iš retų latvių atakų antrame kėlinyje pasibaigė „Kruojos“ vartus tuomet saugojusio Kristapo Dzelmės grubia klaida. Vartininkas pargriovė varžovą, gavo raudoną kortelę ir užsidirbo 11 metrų baudinį. Jį realizavusi ir vėliau apsigynusi „Jūrmala“ iškovojo pergalę 1:0.

Sekmadienį ir oro sąlygos ir aikštės kokybė jau leido žaidėjams pademonstruoti savo galimybes. Rungtynėse su „Daugava“ Pakruojo ekipa turėjo aiškią teritorinę persvarą, kurią realizavo trimis įvarčiais. Du kartus pasižymėjo Laurynas Rimavičius (4 ir 83 min.) bei vieną įvartį pelnė N. Kozačukas (39 min.).

Kitą savaitgalį Salaspilyje vyks dar vienas turnyras, kuriame „Šiauliai“ šeštadienį susitiks su „Jūrmala“, o sekmadienį – su „Jelgava“ arba Tartu „Tammeka“ (Estija).

Statistika:

FC „Jūrmala“ 1:0 Pakruojo „Kruoja“

„Kruojos“ startinė sudėtis: Marius Šalkauskas, Laurynas Rimavičius, Nerijus Kestenis, Donatas Paulauskas, Donatas Petrauskas, Nikolaj Kozačuk, Vladimir Kopčia, Vilius Zabarauskas, Aurimas Garuckas, Virginijus Šimkus, Maksim Tarasov. Po keitimo taip pat žaidė Kristaps Dzelme, Kęstutis Mykolaitis, Mindaugas Jankevičius, Gediminas Maziliauskas, Giedrius Kvedaras, Aleksandras Romašovas, Marius Ambutas, Kęstutis Čybas.

Daugpilio „Daugava-2“ 0:3 Pakruojo „Kruoja“

4‘ [0 : 1] Laurynas Rimavičius
39‘ [0 : 2} Nikolaj Kozačuk
83‘ [0 : 3] Laurynas Rimavičius

„Kruojos“ startinė sudėtis: Marius Šalkauskas, Laurynas Rimavičius, Nerijus Kestenis, Donatas Paulauskas, Donatas Petrauskas, Nikolaj Kozačuk, Vladimir Kopčia, Vilius Zabarauskas, Aurimas Garuckas, Virginijus Šimkus, Aleksandras Romašovas. Po keitimo taip pat žaidė Giedrius Kvedaras, Kęstutis Mykolaitis, Kęstutis Čybas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją