Anot tauragiškių ekipos stratego Gedemino Jarmalavičiaus, dvikova buvo tipinis paruošiamojo periodo susitikimas.

„Klaidų darėme tiek mes, tiek „Banga“. Abi komandos rodė didelį norą. Nemanau, kad rezultatas kažką ypatinga reiškia. Rungtynes galėjo laimėti ir „Banga“. Į rezultatą per daug dėmesio nekreipiame, stengiamės išbandyti naujus žaidėjus. Bet kiekvienos rungtynės kažką duoda. Šį mačą vertinčiau teigiamai“, – DELFI kalbėjo treneris.

„Tauras“ šiame mače išbandė kairiojo gynėjo pozicijoje žaidžiantį latvį Artiomą Gorčaką ir praėjusį sezoną Alytaus „Alyčiui“ atstovavusį saugą Marių Šarkelį. Ekipos peržiūroje toliau dalyvauja vartininkas Aivaras Bražinskas ir gynėjas Rolandas Slepakovas.

„Bangos“ vyriausiasis treneris Arminas Narbekovas rungtynėmis nebuvo patenkintas.

„Šį kartą turbūt buvome pervargę. Stengėmės statyti žaidėjus į jų įprastas pozicijas, norėjome pažiūrėti, ką komanda gali. Tačiau žaidimas nepavyko. Išskyrus pirmąsias 10 pirmo kėlinio ir 15 minučių antrajame kėlinyje nelabai buvo į ką žiūrėti“, – DELFI teigė A. Narbekovas.

Šiame mače kaip pilnaverčiai „Bangos“ nariai jau žaidė gynėjas Deividas Padaigis ir vartininkas Paulius Pocius. Ekipoje veikiausiai liks ir 17-metis saugas iš Latvijos Vladislavas Pavliučenka, tačiau neaišku, ar grįš saugas Andrius Gedgaudas.

„P. Pocius jau žaidžia ekipoje kaip senbuvis, D. Padaigis taip pat rungtyniauja patikimai. Su jais kontraktai jau pasirašyti. V. Pavliučenka dar per jaunas, kad kažką pademonstruotų, bet ir jis gali likti komandoje. A. Gedgaudas išvyko į Vokietiją. Negaliu pasakyti, ar jis vėl pasirodys Gargžduose. Kaip bebūtų, šios dienos rungtynės parodė, kad mums dar reikia stiprintis“, - aiškino A. Narbekovas.

Kitas draugiškas rungtynes „Banga“ žais šeštadienį, vasario 6 dieną, 13 valandą Liepojoje su vietos „Metalurgs“ dubleriais. Sekmadienį, 12 valandą Liepojoje žais ir Tauragės „Tauras“, kuris planuoja išbandyti jėgas su „Klaipėda“.

Statistika:

Tauragės „Tauras“ 1 : 0 Gargždų „Banga“
30’ [1 : 0] Olegs Semjonovs

„Tauro“ sudėtis: Aivaras Bražinskas, Mantas Lėkis, Janis Vaitkus, Rolandas Slepakovas, Artiom Gorčak, Deividas Malkevičius, Mindaugas Danoravičius (pakeitė Simonas Babilius), Marius Šarkelis, Jose Lopez Vide (Lukas Martišauskis), Lukas Bielskis (Egidijus Auryla), Olegs Semjonovs (Mindaugas Bielskis).

„Bangos“ sudėtis: Paulius Pocius (46‘ Igor Spiridonov), Deividas Padaigis (46‘Aleksandras Ivanauskas), Aurimas Šlušnys (46‘ Edvinas Bračkus), Karolis Urbaitis, Gytis Gailius, Donatas Remeza (46‘ Mantas Gudauskas), Rimvydas Grudys (46‘ Mikas Kura), Julius Triuška (46‘ Vladislavs Pavlučenko), Andrius Lipskis, Aurelijus Staponka, Awenayeri Douglas (46' Giedrius Kožikis).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją