Liuksemburgo "Josy Barthel" stadionas, 1000 žiūrovų
Liuksemburgas 0 - 1 Lietuva
40' [0 – 1] Tomas Danilevičius

Liuksemburgas: Joubert; Janisch (46' Martino), Payal (76' Pedro), Hoffmann, Blaise, Peters, Strasser, Bettmer, Bensi (46' Da Mota), Lombardelli (46' Collette), Mutsch (73' Kitzinger).

Lietuva: Karčemarskas; Klimavičius (88' Alunderis), Skerla, Dedura, Stankevičius; Mikoliūnas (81' Lukša), Šemberas, Pilibaitis (59' Šernas), Ivaškevičius (66' Panka), D.Česnauskis (73' Trakys); Danilevičius.

Lietuvos rinktinės treneriai stengėsi modeliuoti žaidimą rugsėjo atrankos varžybų mačui su Farerų salomis, tad sudėtis buvo gana įprasta ir išbandyta. Vietoje neatvykusių Mariaus Žaliūko, Edgaro Česnauskio ir Mindaugo Kalono bei šį kartą tarp atsarginių likusio Darvydo Šerno žaidė Ignas Dedura, Saulius Mikoliūnas, Kęstutis Ivaškevičius ir Deividas Česnauskis.

Mačą svečiai iš Lietuvos pradėjo gana aktyviai, tačiau pirmoje kėlinio dalyje Liuksemburgo futbolininkai gana užtikrintai gynėsi, o taip pat stabdė varžovus smulkiomis pražangomis. Baudos smūgiais ir kitomis standartinėmis padėtimis pasinaudoti lietuviams nepavyko.

Bene pavojingiausią ataką pradžioje surengė šeimininkai - po Claudio Lombardelli smūgio kamuoliui kelią vartų link užstojo kelią Arūnas Klimavičius. Pastarasis 26 minutę kitoje aikštės pusėje po kampinio grasino ir varžovų vartams, tačiau gynėjo galva paliestas kamuolys pralėkė šalia vartų.

Vėliau Liuksemburgo futbolininkams sunkiai sekėsi sulaikyti Sauliaus Mikoliūno reidus ir kartą lietuvio pavojingo perdavimo nepasiekė T. Danilevičius, o du kartus varžovai saugą sustabdė pražangomis. Deja, abu Mariaus Stankevičiaus bandymus smūgiuoti nugesino po kamuoliu šokę gynėjai.

Po šiokios tokios tylos 40 minutę Lietuvos rinktinė išsiveržė į priekį M. Stankevičius atėmė krašte kamuolį iš vieno varžovo, įsiveržė į baudos aikštelę, suklaidino kitą oponentą ir perdavė kamuolį T. Danilevičiui, kuris smūgiu iš arti atidarė savo ir komandos įvarčių sąskaitą.

Prieš pertrauką po Kęstučio Ivaškevičiaus perdavimo iš krašto progą turėjo ir Linas Pilibaitis. Saugas sustabdė kamuolį krūtine ir smūgiavo į vartus, bet kamuolį atmušė vartininkas Jonathanas Joubert'as.

Įgiję persvarą antrajame kėlinyje lietuviai sumažino tempą, o Liuksemburgo futbolininkai į priekį neskubėjo. Per daugiau nei pusę kėlinio įsiminė tik K. Ivaškevičiaus prasiveržimas, kuriam sutrukdė laiku koją pakišęs gynėjas, ir šeimininkų žaidėjo Guy Blaise'o smūgis iš toli virš vartų.

Liuksemburgiečiai per tą laiką atliko penkis keitimus, o Lietuvos rinktinėje pasikeitė trys žaidėjai. Dar du lietuvių atsarginiai aikštėje pasirodė mačo pabaigoje - nežaidė tik vartininkas Saulius Klevinskas.

Per paskutines dešimt pagrindinio laiko minučių komandos surengė pavojingiausias savo atakas antrajame kėlinyje. 80-ąją minutę po M. Stankevičiaus perdavimo pažeme iš krašto kamuolys baudos aikštelėje pasiekė S. Mikoliūną, bet šis smūgiavo tiesiai į vartininką.

Po trijų minučių Liuksemburgo rinktinė turėjo bene vienintelę realią progą pasižymėti. Po Jeffo Strasserio perdavimo per save A. Klimavičius nespėjo prie Rene Peterso ir šis smūgiu iš eigos pasiuntė kamuolį visiškai šalia vartų. Netrukus lietuviai taip pat surengė pavojingą išpuolį, bet po Valdo Trakio smūgio vartininkas J. Joubert'as pirštų galais nukreipė kamuolį į užribį.

Rungtynių finiše daugiau grėsmių svečių pergalei nekilo, o pirmąją pridėto laiko minutę Lietuvos futbolininkai nepasinaudojo puikia proga įtvirtinti savo pranašumą. Po D. Šerno perdavimo T. Danilevičius išbėgo vienas prieš vieną, prasimetė kamuolį pro vartininką, tačiau iš aštraus kampo pataikė ne į tuščius vartus, o tik į išorinę virpsto dalį.

Lietuvos rinktinė Liuksemburge nenudžiugino savo sirgalių įvarčių kruša į varžovų vartus, bet iškovojo pergalę ir nesusigadino nuotaikas prieš kitas atrankos į pasaulio čempionatą ciklo rungtynes. Jos vyks rugsėjo 9 dieną Farerų salose.