Atvyk į Palangą ir įsitikink, kaip gali skambėti tavo mėgiama muzika. Ką ten MP3 grotuvas, kai net ir puikiausias, atrodytų, namų kinas, palyginus su šia technika, – viso labo iliuzijos parodija.

Gegužės 26–27 dienomis Palangoje turėsime unikalią progą išvysti pasaulinės garso atkūrimo pramonės šedevrus ir net pabendrauti su jų gamintojais, rašo „Gramofonas“.

Skirtingai nei įprastose parodose, kur eksponatų rankomis patartina neliesti, čia galima drąsiai atsinešti savo mėgiamus įrašus ir viską išbandyti asmeniškai. Tai gyva paroda tikriems bendraminčiams.

Bus organizuojama ir vieša aparatūros perklausa-pristatymas. Kiekvienai parodoje eksponuojamai sistemai pagal iš anksto suderintą tvarkaraštį bus skiriamas tam tikras laikas, kurio metu jos atstovai demonstruos technikos galimybes. Pertraukėlėse – kava ir arbata.

Ši paroda - puiki proga pakankamai lengvai ir maloniai susidaryti įspūdį apie įvairiausią techniką ar technologijas: analoginę, skaitmeninę, tranzistorinę, lempinę ir t.t. Parodoje bus galima išvysti ir išgirsti įvairiausių dydžių, kainų ir tipų kolonėles, stiprintuvus, CD, DVD, SACD bei DVD-A grotuvus ir, žinoma, puikiuosius neįtikėtinų formų ir technologinių sprendimų, vis dar kažkodėl nemirštančius šiuolaikinius patefonus (už vieną tokį patefoną galima pakloti tiek pat, kiek ir už naujutėlaitį mažalitražį automobilį).

Iki Palangoje įvyksiančio tikrų muzikos mėgėjų sambūrio liko tik kelios dienos ir tampa vis aiškiau, ką ten išvysime bei išgirsime. O eksponatų ir dalyvių sąrašas išties įspūdingas: 6 geriausi Lietuvos muzikos įrangos salonai pristatys beveik 30-ties skirtingų gamintojų produkciją, kuri sudarys apie 15 skirtingų garso ar vaizdo atkūrimo sistemų, į parodą atvyksta aparatūros gamintojų atstovai iš 4 pasaulio šalių.

Renginyje dalyvaus bene visi geriausi Lietuvos aparatūros salonai (AVPro, Džiazas, Hi-Fi Pasaulis, Lyra, Muzikos magijos salonas, Tikras garsas) bei svečiai iš užsienio: Linn kompanijos atstovai Björnas Erikssonas bei Andrew'sas S. M. Oattesas (tarptautinių Linn pardavimų vadovas), trečią kartą Lietuvoje besilankantis AVID kompanijos įkūrėjas Conradas Masas, Amphion atstovas Anssis Hyvönenas bei Artemas Krotoffas iš Bolzano Villetri kompanijos.

Paroda vyks 2007 m. gegužės mėn. 26 d. (10.00–19.00 val.) ir 27 d. (10.00–16.00 val.) viešbutyje „Gabija“, Palangoje, Vytauto g. 40/S.Dariaus ir S.Girėno g. 2.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją