Pasirinkus „Sampo” banko produktą „Indėlis su investiciniu fondu“ ir 75 proc. investuojamų lėšų nukreipus į fondą „Danske Fund Global Emerging Markets“, o 25 proc. – į pusės metų terminuotą indėlį, už pastarąjį garantuojamos net 18 proc. metinės palūkanos. Tai – didžiausios šiuo metu bankinėje rinkoje siūlomos palūkanos už terminuotą indėlį.

„Danske Fund Global Emerging Markets“ fondas, su kuriuo susietas šis indėlis, 2006 metais uždirbo 32,5 proc. grąžą. Tai – didelės rizikos fondas, investuojantis į akcijų rinkas kylančios ekonomikos Azijos, Rytų Europos, Lotynų Amerikos, Afrikos ir Vidurio Europos šalyse.

Į „Indėlį su investiciniu fondu“ investuojantys klientai gali pasirinkti ir kitą fondą – „Sampo Kompasas 50“. Šio fondo vienetams skyrus 75 proc. lėšų, už likusiai sumai skiriamą pusės metų indėlį garantuojamos 10,3 proc. metinės palūkanos. „Sampo” Kompasas 50“ – vidutinės rizikos fondas, 50 proc. lėšų investuojantis į įvairių pasaulio regionų akcijų rinkas, 50 proc. – į obligacijas.

„Sampo” bankas kiekvienam investuotojui siūlo individualius sprendimus, labiausiai atitinkančius asmeninius lėšų valdymo poreikius. Susieti indėlį su „Sampo” Kompasu 50“ siūloma pradedantiems investuotojams arba jau turintiems nedidelę investavimo patirtį. Tuo tarpu „Danske Fund Global Emerging Markets“ fondas labiau skirtas patyrusiems investuotojams ir investuojantiems ilgam laikotarpiui“, – sakė „Sampo” banko Investavimo ir taupymo paslaugų departamento direktorius Darius Kuzmickas

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją